Referenskliniker

TIC DP - Tandteknik I Centrum AB arbetar med både privata och folktandvårdsanknytna tandläkare. Vår filosofi handlar om att ha en konstruktiv relation med tandläkare, tandhygienist och tandsköterska som byggs på ett ömsesidigt kunnande och samarbete inom teamet.

Klicka på logon ovan för mer info om Aqua Dental Klicka på logon ovan för mer info om Aqua Dental

Tandläkarkedjan Aqua Dental väljer TIC DP som huvudlab

Vi är stolta över att kunna presentera att tandläkarkedjan Aqua Dental har valt oss som sitt huvudlabb. De nya ägarna av Aqua Dental har skannat av branschen för tandteknik och har efter noggranna tester valt oss som sin leverantör av tandteknik. 

De nya ägarna har, tillsammans med den nya VDn, ett starkt och tydligt fokus på högestetisk tandvård, protetik och tandimplantat. Aqua Dental är i en kraftig expansionsfas, därav blir de en betydande kund för oss. Samtidigt som vi har säkerställt att vi kan leverera den kvalitet som Aqua Dental kräver. Dessutom har vi kapacitet att växa tillsammans med Aqua Dental nu när vi gått samman med med Holm Dental.

”Jag har länge vetat att Michael Holm varit en av Stockholms bästa tandtekniker och jag har haft ett stort förtroende för hans tidigare labb, Holm Dental. Nu när Holm Dental har gått samman med TIC DP, där Michael nu är kvalitetsansvarig, känner jag mig trygg med att byta labb till TIC DP även om vi varit nöjda med våra tidigare labb. TIC DP kan även leverera enligt våra mycket högt ställda krav och kan borga för våra ledord ”tandvård med kvalitet till rätt pris”.” – säger Amer Hot, VD för Aqua Dental.